fbpx

Cazare pensiune Sibiu Music Fest – Cei mai mari artiști români la momentul actual vin în Piața Mare

Cazare pensiune Sibiu Music Fest – Cei mai mari artiști români la momentul actual vin în Piața Mare

Cazare pensiune Sibiu Music Fest

Music Fest este unul din cele mai așteptate evenimente ale toamnei. În data de 14 septembrie, pe scena din Piața Mare vor urca artiștii cei mai cunoscuți și îndrăgiți. Intrarea va fi liberă, așa că e o zi de notrat în calendar și un eveniment de bifat. 

Ediţia de anul trecut Sibiu Music Fest a strâns 35.000 de spectatori, iar transmisia live a concertelor a adunat 400.000 de utilizatori în online. Sunt cifre impresionante, dar pe care organizatorii Sibiu Music Fest și-au propus să le depășească în acest an, astfel începând cu ora 19:00 se dă chemarea în fața scenei din Piața Mare pentru cea de-a treia ediție a evenimentului o adevărată sărbătoare a muzicii românești şi a oraşului Sibiu la care publicul fredonează hiturile momentului alături de artiștii preferați.

Artiști de top vor urca pe scenă și promit că vor face un show incendiar la Sibiu Music Fest 2019 .
Invitații acestei ediții Sibiu Music Fest sunt: Carla’s Dreams, Feli, Dorian Popa, Lino Golden si Aya iar intrarea este liberă pentru ca toţi sibienii să se poata bucura de sărbătoarea oraşului lor.

O scenă cu deschidere de 30 m, echipată cu aparatură de ultimă generaţie, lumini inteligente, ecrane led, sistem de sunet performant.

https://www.facebook.com/SibiuMusicFest/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.