fbpx

Cazare Raliul Sibiului 2019 – 63 de echipaje vor lua startul.

Cazare Raliul Sibiului 2019 – 63 de echipaje vor lua startul.

Raliul Sibiului 2019 va avea la start 63 de echipaje! Cu programul normal de înscrieri care s-a încheiat ieri seară, echipajele înscrise sunt acum cunoscute – 8 modele R5, numeroase mașini cu tracțiune integrală, un Porsche 911 GT3, modele R2 și R3, dar și zeci de Suzuki-uri Swift Sport sau modele Dacia de clasa RC5.

Lista completă de înscrieri este disponibilă în secțiunea ”Concurenți” – ”Panou Afișaj” sau AICI.

Buletinul 1 care prelungește perioada de înscrieri este disponibil în secțiunea ”Panou Afișaj” sau AICI

Considerând că timpul trecut de la cursa anterioară a fost de doar două săptămâni, mult mai scurt decât în mod normal, și ținând cont de cererile concurenților, organizatorii au decis să prelungească programul de înscrieri până marți, 23 iulie, la ora 20:00. Astfel, concurenții care nu au reușit să trimită cererile de înscriere în timp util mai au la dispoziție mai mult de trei zile pentru a își trece numele pe lista participanților.

Un număr de 47 de echipaje sunt înscrise în Campionatul Național de Raliuri ”Dunlop”, două echipaje în Campionatul Național de Raliuri pentru Vehicule Istorice ”Dunlop”, în timp ce în Campionatul Național de Rally2 ”Dunlop” sunt înscrise 14 echipaje care vor concura pe probele speciale sibiene. Campionul en-titre și liderul clasamentului general provizoriu, Simone Tempestini, se va afla la startul competiției la bordul Hyundai-ului i20 R5 cu care s-a impus în trei raliuri în acest sezon, în timp ce Valentin Porcișteanu se va lupta la Sibiu pentru a doua victorie din 2019.

Învingătorii din 2017 și 2018 vor concura în Raliul Sibiului și în acest an, Dan Gîrtofan și Bogdan Marișca având una din primele șanse la victorie, pe lângă pilotul local Sebastian Barbu, care se află în anul de debut cu un model R5. Cu un spectaculos Porsche 911 GT3, Alexandru Pițigoi va face spectacol pentru fanii care se vor afla pe marginea probelor speciale la a cincea etapă de raliuri din 2019, în timp ce numeroasele mașini R3 și R2 vor demonstra că sunt rapide și frumos de urmărit. În cadrul clasei RC2N sunt înscrise 6 concurenți, în timp ce clasa RC5, cea mai numeroasă, va avea la start zeci de modele Suzuki și Dacia.

Campionatul Național de Raliuri pentru Vehicule Istorice are, momentan, doar două echipaje pe lista de înscrieri, Lorincz Borbely cu un BMW 1602 și Petru Constantinescu cu un Opel Kadett, în timp ce 14 concurenți vor lua startul în Rally2, campionatul care devine tot mai spectaculos de la un sezon la altul și unde vor avea loc lupte strânse pentru victorie.

Pentru turistii dornici sa viziteze frumoasa Transilvanie / Siebenburgen, oferim conditii de cazare la cele mai inalte standarde la Pensiunea Sibiana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.